top of page

 

LOCATIES

 

Onze paarden staan ​​verdeeld over twee prachtige locaties in Nederland, waar wij ons richten op de professionele paardensport waarbij het welzijn van onze paarden voorop staat.

 

De eerste locatie is gelegen op de Veluwe bij Resim Dressage, een professionele accommodatie voor de dressuursport. Een leuk weetje is dat het wereldberoemde paard Totilas hier jarenlang heeft gestaan. Bij Resim beschikken we over uitstekende faciliteiten, waaronder ruime stallen, paddocks en weides, 2 overdekte rijbanen, outdoor dressuurbaan en een racetrack. Deze locatie is centraal gelegen tussen Schiphol en Düsseldorf Airport.

 

Onze tweede locatie is gelegen in het zuiden van het land, in Sevenum bij Trainingscentrum & paardenhotel 'T Kleef, op slechts 5 minuten van de internationale concourslocatie Peelbergen. Ook deze locatie beschikt over ruime stallen, paddocks en weides. Met zowel een indoor als outdoor springpiste is deze locatie ook ingericht voor de springruiter en is er dus genoeg te zien voor onze dressuurpaarden. Daarnaast leent de racetrack van maar liefst 5 kilometer lang zich perfect voor galoptraining of juist voor een relaxed buitenritje. Deze locatie ligt vlakbij Eindhoven en Weeze Airport.

Schermafbeelding 2021-07-12 om 10.47.38.png
Schermafbeelding 2021-07-12 om 10.47.18.png
Schermafbeelding 2021-07-12 om 10.46.51.png
bottom of page